Home | Overzicht | Functionaliteit | Email Management | Diensten | Demo

info@emailworks.nl   

Wie zijn wij?

Emailworks is een samenwerking tussen Rho-IT en Pl@tform Automatisering. Beide Rotterdamse bedrijven zijn reeds enige tijd actief in de automatisering en hadden beiden het idee dat er weinig efficiënt met het meest populaire communicatie medium werd omgegaan. Door de krachten te bundelen is een bedrijf ontstaan dat op een betaalbare wijze een oplossing biedt aan een steeds nijpender probleem; hoe kan ik efficiënter werken, meer verkopen en klantvriendelijker zijn met minder mensen?

Emailworks positioneert zich als een praktisch solution provider. Geen gebakken lucht, maar daadwerkelijk betaalbare oplossingen op het gebied van integratie van email, web en backoffice.

Adres gegevens

Emailworks

Jacobus van Vessemsingel 15

3065 NH Rotterdam

tel.: 010-4133504

fax.: 010-4133506

email: info@emailworks.nl

 

Vraag naar Rob of Patrice.

 

U wilt op de hoogte gehouden worden? Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief

 


 

Toekomstige betaalbare producten

Emailworks werkt aan de ontwikkeling van de volgende producten:

·          Web enquêtes; door het automatisch verwerken van enquêtes krijgt u eenvoudig meer informatie over de klant. Hierdoor kunt u uw nieuwsbrieven en marketingacties nog beter afstemmen op uw doelgroep (reeds gerealiseerd, zie hiervoor onze speciale website)

·          Online reservering: dienstverleners die veel afspraken met klanten kunnen via het web hun afspraken laten maken. De consument kan dus via een webinterface via het internet een afspraak maken met een kapper, specialist, vertegenwoordiger, manicure, etc., etc. Dit scheelt weer veel FTE’s die bezig zijn de telefoon op te nemen voor ondernemers.

U ziet niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunt u bij ons terecht voor efficiënte oplossingen. Wij denken graag met u mee!